Henk Klijn
Hoe kom ik in de bierwereld terecht, eigenlijk een heel kort verhaal, in 2014 ging Kruidenier groep failliet, ik werd gevraagd of ik Kronenbourg 1664 wilde gaan verkopen,
niet echt mij passie, ik was al een fervent bier drinker, wel beginnend van met name de zwaardere bieren, Quadrupel, Barley Wine en Stout.
Kennis was er niet echt, totdat ik een klant kreeg Delirium Café Amsterdam. Deze klant wilde 720 flesbieren en ik mocht ze selecteren, dat heeft 3 maanden gekost, van
lezen en proeven, uiteindelijk ad ik de lijst opgesteld en veel kennis opgedaan. In dit proces kwam ik in aanraking met Schneider Weisse, met name door de mensen van deze brouwerij
is mijn bierkennis en interesse ernstig vergroot. De liefde die zij voor het maken van bieren hebben sprak mij bijzonder aan en was aanstekelijk. Bier was mijn hobby en passie, en mijn hobby is mijn werk geworden, wat wil een mens nog meer
Over mij wordt gezegd “Henk is een motivator en inspirator. Hij kan op een inspirerende en persoonlijke manier een toegevoegde waarde zijn voor zijn relaties”.